Blog

Πανήγυρη Ιεράς Μονής Αγίας Θεοδώρας Θεσσαλονίκης

Αγία Θεοδώρα η εν Θεσσαλονίκη.

Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης

Πανήγυρη Ιεράς Μονής Αγίας Θεοδώρας


Αύριο Σάββατο 3 Αυγούστου, εορτή της Αγίας Θεοδώρας της Μυροβλύτιδος της εν Θεσσαλονίκης πανηγυρίζει η Ιερά Μονή Αγίας Θεοδώρας Θεσσαλονίκης, τιμώντας το τέκνο, την μητέρα και την προστάτιδά της που τόσο πολλά πρόσφερε στους Θεσσαλονικείς και την πόλη, όπως και η Ιερά Μονή της. 

Ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίας Θεοδώρας, Αρχιμανδρίτης, π. Βαρνάβας Γιάγκου, το Ηγουμενοσυμβούλιο και οι λοιποί Πατέρες της Μονής σας προσκαλούν να συνεορτάσετε μαζί τους στο πλαίσιο των λατρευτικών ακολουθιών που θα τελεστούν σήμερα 2 και αύριο 3 Αυγούστου.

Των πανηγυρικών ακολουθιών θα προστεί ο Παναγιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Φιλόθεος.

 Οι πανηγυρικές ακολουθίες θα τελεστούν ως εξής

Παρασκευή 2 Αυγούστου

19.00 Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός μετά αρτοκλασίας, χοροσταντούντος του Παναγιωτάτου, Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης, κ. Φιλοθέου μετά θείου κηρύγματος και εν συνεχεία τέλεσις μοναχικής κουράς.

Σάββατο 3 Αυγούστου

7.00 Όρθρος της εορτής και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία μετά θείου κηρύγματος, ιερουργούντος του Παναγιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ. Φιλοθέου.

19.00 Μέγας Αναστάσιμος Εσπερινός.

Ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίας Θεοδώρας Θεσσαλονίκης, Αρχιμανδρίτης Βαρνάβας Γιάγκου, το Ηγουμενοσυμβούλιο και οι λοιποί εν Χριστώ αδελφοί της Ιεράς Μονής.

 

Ιερά Μονής Αγίας Θεοδώρας Θεσσαλονίκης

Οδός Ερμού 35 (στο κέντρο της Θεσσαλονίκης)

Τηλέφωνο: 2310 220 020

Ιστοσελίδα: https://agiatheodora.gr/

Μπλογκ: https://agiatheodora.gr/blog/

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.